top of page


Bericht aan de kei van de blij met mij-brei ;-)

 

"​Mama, er zijn meisjes van de klas verliefd op mij want ik ben flinker geworden"

Feest! Niet meteen een trouwfeest uiteraard... Maar een D.-feest. Dus vierden we die avond stiekem enkele persoonlijke overwinningen van D. sinds de 'Blij met Mij' training, die hem bij dit nieuwtje brachten. Want dit betekende zoveel meer...

Ongelofelijk maar waar; meteen na de eerste training, zagen we al resultaten: eerst wat stroef, maar met steeds meer flair vertelde hij zijn talentjes aan vrienden en familie. Verbazing! Het werkt!

We gingen gemotiveerd zelf aan de slag met de inspirerende info & verhaaltjes die Uschi ons gaf. Werkbare tips en inzichten die dagelijks toepasbaar zijn.

Na elke training vertelde D. met enthousiasme over de 'Blij met Mij', apetrots! Wat hij opstak gebruikt hij ook effectief en deelt hij graag. "L, luister naar het fee'tje, als je er echt in gelooft kan je wél goed slapen, het kaboutertje weet er niéts van"! Ook zusje leert bij! Prachtig gewoon!

Fascinerend ook, met welke snelheid en gemak ze alles onthouden, begrijpen en gebruiken.

Beetje bij beetje bloeit D. terug open en pakt hij voorzichtig de best zware bagage uit zijn rugzakje... en dat maakt hem zoveel lichter!

En zo vierden we dus die avond, onze D., zijn idool Uschi en de 'Blij met Mij' training die hem sterkt met een gezonde zelfzekerheid "ik mag er zijn". Die ervoor zorgt dat hij zich minder vaak laat meeslepen want "ik ben zelf best ok", waardoor enkele scherpe kantjes afvlakten.  We vierden zijn openheid die hem steeds blijer en vrolijker maakt.

En natuurlijk klonken we ook op de verliefde meisjes, die bewijzen dat hij er mag zijn, zolang hij maar zijn lieve, gekke "ik" blijft. Op de koelkast pronken voortaan briefjes met mooie gekleurde gedachten, want wat je aandacht geeft groeit, toch Uschi? ;-)

 

 

Onze zoon begint meer onder zich uit te geraken.hij praat ook meer als er hem zaken dwars zitten. Ervoren moesten we het eruit sleuren! Hij heeft genoten van elke sessie bij jou!

Onze zoon is sinds toen echt losgekomen... Stilaan toch... Had sommige dingen liever niet gehoord uiteraard, maar HIJ PRAAT <3

"Mama, ik wil nog wel eens van die 'therapie', dat doet me goed."

"Vroeger was mijn zwarte gedachte bij elke toets 'Ik kan dat toch niet'. Nu weet ik dat ik het kan! Ik ben niet meer bang."

L. wat wil jij later worden ?

L. (5j): "Later word ik Uschi en dan ga ik knutselen."

"Vroeger was mijn zwarte gedachte bij elke toets 'Ik kan dat toch niet'. Nu weet ik dat ik het kan! Ik ben niet meer bang."

Al de dingen die moeilijker verlopen bij mijn dochtertje kan ik zonder problemen bespreken, in de volgende sessie werkt Uschi daar met haar stap voor stap aan. Het is zo mooi om te zien dat ze gewoon zichzelf mag zijn, dat ze blinkt van zelfvertrouwen na de sessies. Ze leert ontspannen en haar gevoelens verwoorden... en zoveel meer! Uschi liet de schuldgevoelens die op mijn dochtertje haar schouders ruste verdwijnen als sneeuw voor de zon. 
De woorden van mijn dochtertje: "later als ik groot ben wil ik Uschi zijn". 
Ook vandaag staat er een sessie op het programma en er staat er eentje te springen van plezier :)

Hij deed het!!!! 'mama, ik leef in mijn droom nu' Zelfvertrouwens-boost : check! Pluim voor hem zeker en voor jou ook, dank je!

Bedankt voor al je werk Uschi. Je doet de kinderen veel deugd en onrechtstreeks ben je ook voor mij een enorme steun.

Gepassioneerde, inspirerende kindercoach! Keep up the good work :)

Allereerst nog eens een heel gemeende grote dankjewel voor wat je allemaal voor onze dochter en voor ons samen doet!! Je hebt een fantastisch groot hart en doet je job (en méér) zo kundig en met hart en ziel, DANK JE !!

We zaten echt vast van hoe we hem nog konden helpen en als ouder voel je je ook zo machteloos,  dus die hulp van jou was echt wat we nodig hadden.

Wij zijn oprecht heel dankbaar met de goede hulp en eigenlijk toch op korte tijd.
De juf zei het ook nog dat ze een verschil merkt.

bottom of page